Центру розвитку підприємництва відкрито у Луцьку

Добавить в избранное

Урочисте відкриття першого на Волині Центру розвитку підприємництва Луцького міського центру зайнятості пройшло 21 липня за участі представників органів місцевого самоврядування, установ, соціальних партнерів та громадських організацій, які сприяють розвитку підприємництва у місті Луцьку.

Одним із завдань Центру розвитку підприємництва Луцького міського центру зайнятості є мотивація людей до започаткування власної справи.

Особам, які вирішили відкрити власну справу, рекомендовано спланувати не лише самостійну діяльність щодо ведення бізнесу, а й строки подачі звітності і сплату усіх обов’язкових платежів.

Роботу в рамках Центру розвитку підприємництва Луцького міського центру зайнятості розпочато з надання інформаційно-консультаційної підтримки безробітним особам, які виявили бажання відкрити власний бізнес.

Отримана інформація про перспективи розвитку підприємництва в регіоні, про основи податкового законодавства та електронні сервіси для подачі звітності обов’язково стане у нагоді підприємцям-початківцям та допоможе у веденні бізнесу.


Комментарии оставляют только авторизированные пользователи